Oldalak

2011. október 18., kedd

Titok?




,,Egy ezermérföldes utazás is egyetlen lépéssel kezdődik."                   Konficius

Annak ellenére,hogy sokan nem azt vallják,mégis manapság többeknek adatik meg,hogy megvalósítsák céljaikat,mint bármikor az emberiség történelme során. Több célt,több vágyat is megvalósíthatunk.
A mi dolgunk,hogy minél aktívabban részt vegyünk ebben a korban...
Mindenki boldog,egészséges,karcsú és gazdag akar lenni. A lehető legegyszerűbben,lehetőleg minimális idő alatt.
Rengeteg ember és szervezet jelent meg a piacon,csábítóbbnál csábítóbb módszerekkel,technikákkal,stratégiákkal és sikertitkokkal.
Mindegyikük erőfeszítés nélkül elérhető sikert és boldogságot ígér... Persze,ha az ő módszerüket alkalmazod!
Évente jelenik meg egy könyv arról a titokról,melynek a birtokában bárki gyorsan és könnyen lehet boldog és gazdag.
Kizárólag gondolkodással és pozitív gondolatok vizualizálásával megtalál bennünket mindaz a jó dolog,amire vágyunk.Tetszetős gondolat! Főleg akkor,ha nem is akaródzok keményen megdolgozni a sikerért.
Munka nélkül valamirevaló eredmények?
A sikernek egyetlen titka van: NINCS titka!
Vannak viszont egyetemes törvények és örök érvényű igazságok,amelyeket minden kor újra és újra felfedez magának. A boldogság,az egészség és az anyagi jólét sosem véletlen műve. Céltudatos tervezés valamint az Ok és Okozat Törvényének tisztelete áll minden siker mögött.
Az Ok és Okozat Törvénye így szól: Minden oknak van okozata. Azaz semmi sem történik következmények nélkül.
Bizonyos dolgokat megtéve bizonyos eredményeket kapunk. A Biblia szerint ,,a mit vet az ember,azt aratja is." Isaac Newton harmadik törvénye kimondja: ,,Két test kölcsönhatása során mindkét testre azonos nagyságú,egymással ellentétes irányú erő hat."
Röviden: ha sokszor egymás után pontosan ugyanúgy cselekszünk,mint azok,akik sikeresek lettek,előbb-utóbb magunk is garantáltan sikeresek leszünk.
Vagy fordítva: ha nem azt tesszük,amit a sikeresek,magunk sem számíthatunk sikerre. A siker nem véletlen műve. Nem szerencse,hanem tervezett munka eredménye.
(Brian Tracy művei alapján)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Köszönöm megjegyzésed!